esignatur udvider med nye medlemmer

Læsetid: 3 min
esignatur har vi de sidste måneder udvidet vores team og der kommer flere medlemmer til i de kommende måneder. Vi er stolte over at kunne byde velkommen til nye, da det betyder, at vi kan levere en endnu højere standard af den sikreste digitale signeringsløsning på markedet. 

Team members

Den 1. september startede Tue Mansa Larsen som Product Manager og overtog ansvaret for esignaturs produktudvikling. Tue har tidligere været i esignatur, så han kender virksomheden og produktet. Han er faldet godt til i teamet med flere genkendelige ansigter 

”Det er en fornøjelse at komme tilbage til esignatur. esignatur har udviklet sig positivt og har haft en betydelig vækst de godt to år, jeg har været vækesignatur er i gang med en transformation af det digitale dokument workflow marked, som inkluderer digital signering. Vi har gang i rigtig mange spændende ting og fremtiden ser positiv ud”, siger Tue.  

Han fortsætter: ”Det vigtigste lige nu er, at vi får afsluttet de ting vi er i gang med, hvorefter fokus bliver på bl.a. en ny authentication metode og integration til MitID. 

 

Den 1. oktober startede Dilshan Makavitage, den 1. november startede Rasmus Haahr Winther og den 1. december startede Anders Jacob Hansen, alle tre som udviklere. Dilshan har allerede leveret bidrag til udvidelse af vores produktportefølje og vi glæder os til at se mere fra ham, Rasmus er godt i gang med at berige vores system og desktop applikation med ny funktionalitet, og vi forventer os meget af Anders i den kommende tid og ser frem til at han er kommet godt ind i systemerne. 

Vi ekspanderer med flere medlemmer og vores Technical Lead, Morten Bondo Hansen, glæder sig over kvaliteten af udviklere, der er på det danske marked. Han siger ”med udgangspunkt i vores komplekse løsning, er det ikke lige til at finde de rette kompetencer. Vores rekrutteringspartnere har dog gjort et godt stykke arbejde, og vi glæder os til at byde flere nye medlemmer velkommen i den nærmeste fremtid.” 

 

Er du interesseret i at blive en del af esignaturs voksende udviklingsteam, så søger vi stadig dygtige og kompetente udviklere. Du kan søge her. 

Vi er meget stolte over at kunne tilbyde den sikreste digitale signeringsløsning. 

 

Udfyld formularen og bliv kontaktet.

Udgivet: 2020-12-14

Skriv en kommentar